Zgodnih Android aplikacije

Fenomen Tim Android se širi poput požara. Mnogi ljudi su se pretvara u otvorenosti i raznolikosti Android smartphone pri odabiru mobilni uređaj.IPhone ima najveći izbor robusne aplikacije, ali mnogi programeri su sada također izradi softvera za Android Market.

s toliko cool Android aplikacije na raspolaganju, to može biti izazov za potrošače da odaberete najbolje opcije. Postoje čak i aplikacije dizajnirane da vam pomoći pronaći druge korisne mobilne aplikacije. Za one mobilne tehnologije navijači s ograničenim vremenom za sortiranje kroz potop novih preuzimanja, neka je pogledati neke velike aplikacija za Android telefone.

DrumKit

Što je hladnije nego svira bubnjeve? Ovaj mobilni aplikacija omogućuje simulaciju zabava kao bubnjar.Korisničko sučelje je uzbudljiv, vi kontrolirati svaki bubanj tako da ga dira na zaslon osjetljiv na dodir, a pogled je nešto slično onome što stvarni bubnjar vidi dok svira

.

Za hobi glazbenika, ovaj app dubl kao bubanj stroja. Možete lako mogao probati zvukove koji dolaze iz android telefon tijekom korištenja DrumKit. Ako vam je potrebna za snimanje bubnja ritam za pjesmu u slučaju krajnje nužde, ovaj program može poslužiti samo kao pravo rješenje.

Onion News Network Mobile App

Comedy navijača svibanj već biti upoznat s Mreže luk News. Ovaj satirični program pruža parodira o aktualnim događajima u televizijskim i ispis novosti formatu. The Onion News Network Android app vam omogućuje da provjerite svoje najnovije video zapise i članke u pokretu. Ako ste u potrazi za mobilne aplikacije za Android telefon koji će vas nasmijati dok čekate između aktivnosti tijekom dana, to je velik izbor.

SoundHound

Da li ikada pronaći sebe zuji napjev, ali ne mogu se sjetiti što je to? Jeste li ikada čuli pjesmu preko zvučnika u dućan i pitao ime to tako da bi mogao kupiti kasnije? SoundHound pruža rješenje tih problema.

Ova nevjerojatna Android app koristi snažan algoritam za povezivanje zvukova pokupila svoje smartphone-a mikrofon s iscrpnim bazu pjesama. To znači da možete identificirati većinu pjesama igranje iz bilo kojeg stereo sustavom putem SoundHound. Također, možete čak i pjevušiti melodije na pjesmu, i Android App će često biti u stanju to prepoznati samo analizom svoj ​​glas! Veliki glazbeni fanovi će ljubav ovu mobilnu aplikaciju koja je sada dostupan na android tržište.

s toliko cool aplikacija dostupna za Android smartphone tržišta, potrošači imati puno izbora. To konkurentskom okruženju znači da su strašan nove aplikacije dolaze svaki dan! Bacite pogled na ovim izborima ako želite držati se zabavljati tokom prekida rada tijekom tjedna.

0 comments:

Post a Comment

Copyright © Orionlesc Blog. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Big Homes.